Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Ποιοι είμαστε

Χρηματοδότηση και ανεξαρτησία του mustmag.gr
Η ιστοσελίδα mustmag.gr ανήκει στον Φώτη Βακιρτζηδέλη (Κάτοικο Λάρισας – Μανδηλαρά 99). ΔΕΝ είναι εμπορική επιχείρηση και ο λόγος ύπαρξης της είναι η ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση των επισκεπτών της για θέματα που συμβαίνουν στην Λάρισα και ενδιαφέρουν μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας.
Πιστεύουμε ότι οι αναγνώστες μας θα πρέπει να γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε και χρηματοδοτούμαστε. Η ιστοσελίδα θα ενημερώνει άμεσα για όλες τις αλλαγές σχετικά με τη χρηματοδότησή μας ώστε οι αναγνώστες να γνωρίζουν αν και από πού ελέγχεται οικονομικά.

ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ (ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ)
Το mustmag.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό το οποίο φιλοδοξεί να προβάλει απόψεις, σκέψεις, δράσεις ή συνεντεύξεις ανθρώπων που έχουν κάτι να πουν. Δεν υπάρχει αμοιβή για τους υπογράφοντες τα κείμενα μας. Απλά γινόμαστε ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Επιστημόνων, καλλιτεχνών, επιχειρηματιών ή απλών πολιτών και των αναγνωστών μας. Το κόστος της λειτουργίας του site (Διατήρηση domain, φιλοξενία σε SERVER και τεχνική υποστήριξη) βαρύνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη του από ίδια κεφάλαια τα οποία είναι ελάχιστα και μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του.
Τα banners των επιχειρήσεων που δημοσιεύονται δεν είναι πληρωμένη διαφήμιση αλλά προτάσεις του mustmag.gr επιχειρήσεων που πιστεύουμε ότι προσφέρουν προϊόντα ή υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πάντα με την άδεια της επιχείρησης.  
Δεν δεχόμαστε πολιτική διαφήμιση, ούτε άλλη μορφή χρηματοδότησης από πολιτικά κόμματα ή πολιτικές εκστρατείες προσώπων ή κρατικές καμπάνιες (διαφημιστικά μηνύματα από κρατικούς οργανισμούς, που έχουν σχέση με το αντικείμενο της ιστοσελίδας ή αφορούν θέματα δημόσιας υγείας, θα δημοσιεύονται ΔΩΡΕΑΝ).
Μέχρι σήμερα, δεν ζητήσαμε δωρεές ή αμοιβή από τους αναγνώστες μας, οργανώσεις ή εταιρίες και δεν έχουμε λάβει καμία δωρεά ή χρηματοδότηση.