Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Μεγάλη νίκη, άνοδος και ξέφρενο γλέντι για τις γυναίκες της ΑΕΛ

ΑΕΛ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

Σε έναν υγιεινό μετέτρεψαν τα κορίτσια της ΑΕΛ τον αγώνα με τις Βασίλισσες Θράκης τις οποίες νίκησαν με 5-0 ενώ είχαν και πολλές ευκαιρίες να φτάσουν το σκορ σε αστρονομικά ύψη. Με την νίκη τους αυτή οι βυσσινί κοπέλες κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή και από την επόμενη περίοδο θα αγωνίζονται στην Α’ Εθνική κατηγορία κάτι που το γλέντησαν με την ψυχή τους τόσο στο γήπεδο όσο και αργότερα στο “Ρόδι”.

Περισσότερα...

ΑΕΛ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 2-0 Πρώτες και… καλύτερες

Η ΑΕΛ ΠΡΩΤΗ

Συνεχίζοντας την προέλαση τους τα κορίτσια του Αχιλλέα Μαστοροδήμου παρέσυραν και τον Μαγνησιακό νικώντας τον 2-0 και παραμένοντας στην πρώτη θέση.

Περισσότερα...

Τα παγκόσμια ΜΜΕ για την καθιστική διαμαρτυρία της ΑΕΛ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Παγκόσμιο ενδιαφέρον προκάλεσε η καθιστική διαμαρτυρία των ποδοσφαιριστών, στον αγώνα ΑΕΛ- Αχαρναϊκός, ως ένδειξη συμπαράστασης για τα προσφυγόπουλα που χάθηκαν στο Αιγαίο.

Περισσότερα...

ΑΕΛ- ΞΑΝΘΗ 1-0: Στιγμές από την μεγάλη πρόκριση (30 Φωτογραφίες)

ΑΕΛ-ΞΑΝΘΗ

Κείμενο: Φώτης Βακιρτζηδέλης Φωτογραφίες: Κώστας Τσομάκος
-Το εργάσιμο της ημέρας αλλά και η τηλεοπτική μετάδοση (η οποία έγινε χωρίς φωνή λόγω της 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων) δεν επέτρεψαν σε όλους όσους ήθελαν να πάνε στο γήπεδο για την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Ξάνθη για το κύπελλο Ελλάδας. Έτσι μόνο 7.000 περίπου φίλαθλοι είδαν και έζησαν την καταπληκτική εμφάνιση των παιδιών του Ντόστανιτς που έφερε την νίκη με 1-0 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Περισσότερα...