Παρασκευή 27 Μαϊου 2022
  • 1
  • 2
  • 3

Επιμορφωτική ημερίδα στη Λάρισα με θέμα: «Βελτιώνοντας τη μάθηση στα παιδιά – Παιγνίδι και ανάπτυξη – Κακόβουλα σχόλια στο σχολείο και σχολική παρενόχληση»

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Η Ελληνική Εταιρία Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας & Τεχνολογιών Υγείας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Νευροψυχολογίας και Εφαρμοσμένης Νευροτεχνολογίας thepsylab.gr, αλλά και την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνουν μια επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Βελτιώνοντας τη μάθηση στα παιδιά – Παιγνίδι και ανάπτυξη – Κακόβουλα σχόλια στο σχολείο και σχολική παρενόχληση».
Η εκδήλωση θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά (κεντρικό κτήριο, στον 2ο όροφο) στην Λάρισα, την Κυριακή 5 Απριλίου και θα αρχίσει στις 18.00 ακριβώς.
Εισηγητής είναι ο Ψυχολόγος Δημοσθένης Κ. Παναγιώτου και η θεματολογία έρχεται να καλύψει τρεις βασικούς πυλώνες της παιδικής εξέλιξης: τη Μάθηση, το Παιγνίδι και την Παρενόχληση στο σχολείο, προσπαθώντας να δώσει απλές κατευθυντήριες στους γονείς ώστε να καταφέρουν να εξομαλύνουν το πέρασμα των παιδιών και από τους τρεις αυτούς τομείς, με τα καλύτερα αποτελέσματα.
Την εισήγηση θα ακολουθήσει μια συζήτηση στα πλαίσια της θεματολογίας που αναπτύχθηκε ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

HMERIDAPANAGIOTOU1