Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Τελευταίο αντίο στον Βαγγέλη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ

Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι, βρίσκονται στο χωριό Σελλί Ρεθύμνου, προκειμένου να συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Νωρίτερα, με μοιρολόγια, πυροβολισμούς και βαθιά οδύνη το φέρετρο με τη σορό του 20χρονου μεταφέρθηκε από το πατρικό σπίτι στο χωριό Αρμένους.
Εκτός από φίλους και συγγενείς, στο Σελλί βρίσκονται εκατοντάδες κόσμου από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, έτσι ώστε να πουν το τελευταίο αντίο στον Βαγγέλη, προτού τον αγκαλιάσει μια για πάντα η κρητική γη. Η σορός του νεαρού έφτασε στις 06.00 το πρωί στο λιμάνι της Σούδας με το πλοίο «Κρήτη 2», συνοδεία περίπου 30 συγγενών και φίλων.
Στους Αρμένους, το χωριό όπου διαμένει η οικογένεια Γιακουμάκη, όλα είναι κλειστά, στο πλαίσιο της ημέρας πένθους που κήρυξε η τοπική κοινότητα.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ύστερα από την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του συγχωριανού μας σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, που σπούδαζε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και βρέθηκε νεκρός την 15/03/2015 στα Ιωάννινα, το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Αρμένων συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση στις 15/3/2015, στις 15:00, και με απέραντη θλίψη και οδύνη ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ η ημέρα που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία, θα κηρυχθεί ημέρα πένθους για την Τοπική Κοινότητα Αρμένων και θα παραμείνουν κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στην κοινότητα και συγκεκριμένα: -Δημοτικό Σχολείο Αρμένων -Νηπιαγωγείο Αρμένων -Παιδικός Σταθμός Αρμένων -Κοινοτικό Γραφείο Αρμένων -Περιφ. Ιατρείο Αρμένων».
zougla.gr