Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Αλληλοσεβασμός, αμοιβαία εκτίμηση και κοινός αγώνας.

Υποψήφιοι κι οι δύο με τη Ρένα Καραλαριώτου, η γεωπόνος – περιβαλλοντολόγος Χριστίνα Κοντογιάννη ως δημοτική σύμβουλος και ο οικονομολόγος Νίκος Φασούλας ως κοινοτικός σύμβουλος στην 4η Κοινότητα Λάρισας δεν κρύβουν τα αμοιβαία αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης που τρέφει ο ένας για τον άλλο.
Με μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά και δυο σε περίπτωση εκλογής τους θα είναι πολύτιμοι στα Δημοτικά έδρανα.
Η Χριστίνα Κοντογιάννη σήμερα εργάζεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ενώ έχει θητεύσει και στον Δήμο Λαρισαίων με ένα πλούσιο επιστημονικό και εργασιακό βιογραφικό αλλά και με την Εθελοντική της δράση (είναι μέλος της Εθελοντικής Ομάδας ΕΟΔΥΑ) απολαμβάνει του σεβασμού όσων την γνωρίζουν.
Ο Νίκος Φασούλας εργάζεται στην Οικονομική υπηρεσία της ΔΕΥΑΛ και έχει θητεύσει και στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας ενώ είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του steki radio.
Μάλιστα στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι ΑμΕΑ ραδιοφωνικοί παραγωγοί του stekiradio.gr, του μοναδικού WebRadio για ΑμΕΑ, στην αίθουσα του Μύλου 1927 η Χριστίνα Κοντογιάννη ήταν από τους βασικούς χορηγούς στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή.

 

0didymo1