Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

«Λάμψεις Ζωής» παρουσίασε η Βασιλική Σακούλη στο Φρούριο

Η Λαρισαία Βασιλική Σακούλη παρουσίασε το περασμένο Σάββατο στο “Φρούριο” μια ατομική έκθεση με τίτλο «Λάμψεις Ζωής», με έργα της (ελαιογραφίες σε καμβά) που έχουν κύριο χαρακτηριστικό τους τις λάμψεις.

Από την Πηγή, στην Δημιουργία, στην Χρυσή Καρδιά, τη Μακρινή Θάλασσα και στο Φιλί της Ζωής, όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, τη λάμψη που τα περιβάλλει και τα κάνει όλα μοναδικά.
Στον χώρο της έκθεσης βρέθηκαν πολλοί φίλοι της Λαρισαίας δημιουργού αλλά και πολλοί φιλότεχνοι οι οποίοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά της.
Η Βασιλική συγκινημένη δεν έκρυβε την χαρά της τόσο για τις παρουσίες όσο και για τις κριτικές. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι επαγγελματικά διευθύνει μια από τις ιστορικές τοπικές επιχειρήσεις (Ταπητοκαθαριστήρια)  συνεχίζοντας την παράδοση της οικογενειακής αυτής επιχείρησης. Σε σχετικές ερωτήσεις μας είπε: «Η ζωγραφική είναι για μένα τρόπος έκφρασης. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς να ζωγραφίζω. Η χρυσόσκονη στα έργα μου συμβολίζει την λάμψη της ζωής. Κάθε τι που μας συμβαίνει έχει την δική του λάμψη και αυτό θέλω να αναδείξω σε κάθε έργο μου. Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου που με τίμησαν με την παρουσία τους γιατί νιώθω πως έτσι μοιράστηκα κομμάτια του εαυτού μου μαζί τους».