Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μια ξεχωριστή βραδιά από τους Λαρισαίους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του stekiradio

Οι Λαρισαίοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του steki radio διοργανώνουν ένα ξεχωριστό πάρτι γνωριμίας και κοπή της πίτας της ομάδας, που θα γίνει την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στην μουσική σκηνή ¨Μύλος 1927¨.

Είναι μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Ανθρώπων Σκπ Αυτοάνοσα  ΑμεA Και Φίλων Αυτών “Το Στέκι” με την συμπαράσταση της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ η οποία ανέλαβε την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.
Το stekiradio.gr είναι το πρώτο web radio των ΑμΕΑ και είναι δημιούργημα του  Συλλόγου Ανθρώπων Σκπ Αυτοάνοσα ΑμεA Και Φίλων Αυτών “Το Στέκι”. Στη Λάρισα έχει τέσσερις ραδιοφωνικούς παραγωγούς που ο καθένας έχει την δική του εκπομπή. Η Ομάδα των τεσσάρων αυτών ραδιοφωνικών παραγωγών αποτελείται από τους Βασίλη Πιπέρη, Ειρήνη Στατήρη, Νίκο Φασούλα και Μιχάλη Τάχα. Τα μέλη της Λαρισαϊκής αυτής ομάδας έκαναν κοινή δήλωση στην οποία αναφέρουν:
«Γνωριζόμαστε με πολλούς από σας μέσα από τις εκπομπές μας. Ήρθε η ώρα να γνωριστούμε και από κοντά. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε “Το στέκι” μας στην Λάρισα, ένα χώρο που θα κάνουμε τις εκπομπές μας και θα συναντιόμαστε με τους φίλους μας. Για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε και την δική σας συμπαράσταση. Γι’ αυτό διοργανώνουμε αυτό το party. Για να  ακούσουμε καλές μουσικές και να κόψουμε την πίτα μας δίνοντας ζωή στα όνειρα μας, παρέα με όλους εσάς τους φίλους μας.  
Στην προσπάθεια μας να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα θα είναι μαζί μας για να καλύψουν το μουσικό μέρος της βραδιάς οι φίλοι καλλιτέχνες: Αλέξανδρος Τσιωνάς, Αρετή Παπαναστασίου, Αχιλλέας Κωτσόπουλος, Αστέριος Μαρέσης και ο Δημήτρης Φωτίου με τους The Fiasco Project.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ για την ουσιαστική βοήθεια της στη διοργάνωση, την Διεύθυνση της αίθουσας “Μύλος 1927” για την παραχώρηση της αίθουσας, τα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET, το Βιβλιοπωλείο-Χαρτοπωλείο  “Γραμμή”, το Genius Language Center  την Αρτοποιεία Στυλιανός και την Γεωπόνο κ. Χριστίνα Κοντογιάννη.
Οραματιζόμαστε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και με σεβασμό σε κάθε κοινωνική ομάδα. Στο όραμα αυτό σας θέλουμε όλους δίπλα μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε».

0000prosklhsh

 

0000afissa