Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Βότκα Μολότοφ από τον Σύλλογο Γυναικών Λάρισας «Άλκηστις»

Ο Σύλλογος Γυναικών Λάρισας «Άλκηστις» συνεχίζοντας τις θεατρικές του δράσεις , μετά την πρώτη  performance βασισμένη στην ομώνυμη τραγωδία του Ευριπίδη και την performance  με κείμενα  Καζαντζάκη , επέλεξε κάτι διαφορετικό.
Μια βότκα. Μια βότκα τόσο εκρηκτική όσο μία μολότοφ.

Βότκα Μολότοφ.
Όλα ξεκινούν από ένα φτέρνισμα. Ένα φτέρνισμα τη λάθος στιγμή από τον λάθος άνθρωπο στο λάθος άνθρωπο. Όλα ξεκινούν από ένα φτέρνισμα για να τελειώσουν με ένα φτέρνισμα.
Στο μεταξύ εμείς θα έχουμε παρακολουθήσει  πόσο δύσκολο είναι να ανακοινώνεις άσχημα νέα , ένα πνιγμένο που δεν είναι πνιγμένος μέχρι να πνιγεί , τον πατέρα που προσπαθεί να διαπαιδαγωγήσει σεξουαλικά τον ατίθασο γιο , μια αρμένικη βίζιτα που δεν λέει να τελειώσει , έναν παπά με πονόδοντο και τη σέξι οδοντίατρο που είναι οδοντίατρος σε όλα εκτός από το  πτυχίο , έναν μεγάλο κατακτητή γυναικών αμετανόητο εργένη και μία γυναίκα που θα τον βάλει αντιμέτωπο με την ίδια του τη θεωρία και μία χαριτωμένη πλην νευρωτική κυρία που ζητά αυτά που της χρωστάνε από τη λάθος δημόσια υπηρεσία .
Μικρές ξεκαρδιστικές καθημερινές ιστορίες που μπλέκονται και συμπλέκονται  μεταξύ τους όπως οι ήρωες τους , όπως η ζωή.
Το θεατρικό έργο του Νηλ Σάιμον βασισμένο σε κωμικές ιστορίες του Άντον Τσέχοφ , είναι μία πραγματική βότκα.
Μία βότκα μολότοφ που εκρήγνυται  σε  σπαρταριστά επεισόδια γέλιου .
Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη.
Μουσική επιμέλεια – βοηθός σκηνοθέτη : Πατρούλα Χριστοδούλου
Διεύθυνση σκηνής : Σταυρούλα Μπόζαρλη
Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται οι : Νίκη Φασούλα, Ευγενία Κυρίτση , Στάθης Κατσίδης , Κωνσταντίνα Βαρδακά , Δημήτρης Κατσαούνης , Κατερίνα Μαργούδα , Διαμάντω Ιωάννου , Κώστας Καραμούζας , Μένια Γαργάλα , Βασιλική Μπασδέκη , Μάγδα Καζαντζή , Γιώργος Μπόζαρλης , Βάσω Παπανικολάου , Μαρία Ντίνα , Κυριακή Χριστοφή , Ζωή Αδαμούλη.
Σύλλογος Γυναικών Λάρισας «Άλκηστις»  Βότκα Μολότοφ.
Παραστάσεις Θέατρο Τεχνών Παρασκευή 4 , Σάββατο 5 Μαΐου στις 9 το βράδυ.

1alkhstis1