Δώρισε το νεφρό της στο αφεντικό της και απολύθηκε

ΔΩΡΙΣΕ ΝΕΦΡΟ

Μια ευγενική και γενναιόδωρη, όπως τη χαρακτηρίζουν, γυναίκα από το Long Island δώρισε το νεφρό της στο αφεντικό της και αντί για ευχαριστώ, έλαβε την απόλυσή της...
Όπως αναφέρει η New York Post, η 47χρονη Debbie Stevens εργαζόταν στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Atlantic Automotive Group και είχε για αφεντικό την Jackie Brucia, 61 ετών.
«Αποφάσισα να γίνω δότρια νεφρού στο αφεντικό μου και εκείνη μου πήρε την καρδιά», αναφέρει η ίδια στην εφημερίδα. «Νιώθω προδομένη. Αυτή ήταν μια τρομερή και απαίσια εμπειρία για μένα. Πήρε το δώρο μου και το πέταξε», σημειώνει.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η 47χρονη αφού ενημερώθηκε από το αφεντικό της για την κατάσταση της υγείας της, αποφάσισε να γίνει εκείνη η δότρια. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, η Stevens δεν ήταν τελικά συμβατή. Έτσι, οι γιατροί συμφώνησαν να επιτρέψουν στη Stevens να δωρίσει το αριστερό της νεφρό σε κάποιον άλλο στη λίστα αναμονής μεταμοσχεύσεων, έτσι ώστε η Brucia να μπορέσει να κερδίσει θέση στη λίστα αναμονής και να πάρει όργανο από κάποιον άλλο, με τον οποίο θα υπήρχε συμβατότητα.
Μετά την εγχείρηση, η Stevens πονούσε, ένιωθε δυσφορία και άρχισαν τα προβλήματα στο πεπτικό της σύστημα. Για τον λόγο αυτό, δεν αισθανόταν έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά της, ενώ ταυτόχρονα και η 61χρονη ανάρρωνε στο σπίτι της. Όταν τελικά επέστρεψε στην εργασία της, έκανε αίτηση για τριήμερη άδεια, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που της είχαν παρουσιαστεί.                                                                                                                                                 DORISENEFRO1Η 61χρονη Jackie Brucia                                                                                                                       Όταν ενημέρωσε την 61χρονη για την πρόθεσή της, εκείνη της απάντησε ως εξής: «Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά όποτε σε ευχαριστεί. Οι υπόλοιποι θα θεωρήσουν ότι έχεις ειδική μεταχείριση». Έπειτα από ένα σύντομο διάστημα, η 47χρονη απολύθηκε. Πλέον η υπόθεση έχει λάβει τη δικαστική οδό.